Rejse- og trekkingdestinationer

Norge: Jotunheimen

Jotunheimen er en nationalpark på 1140 km², der rummer de højeste tinder i Norge. Her ligger Norges højeste bjerg, Glittertinden, og det næsthøjeste, Galdhøpiggen, som begge er omkring 2470 meter. I nationalparken er landskabet bjergrigt og vildmarkspræget. I dette fantastiske landskab kan man ret let bestige en tinde på over 2300 m. Det er en fysisk udfordrende tur, men den kan sagtens gennemføres af den øvede eller robuste nybegynder.

Globetrekker har arrangeret flere vandreture til dette fantastiske område.

Irland: Connemara

Connemara området er et af de steder i Irland, hvor man føler sig hensat til en anden tidsalder. Et vildmarksområde, der hører til Irlands tyndest befolkede områder. Her er en storslået natur, som kan byde på klippefyldt grund, knejsende bjerge, blomsterrige lyngheder og ældgamle tørvemoser. I flere af småbyerne i området kan man mærke, at tiden ikke er gået helt så stærkt som i andre dele af Irland. Det kan høres på sproget, ses på menneskene og naturen, men også sanses i sjælen.
Globetrekker har arrangeret flere trekkingture igennem disse smukke landskaber med et væld af bjergtoppe og søer.

Skotland: West Highland Way

West Highland Trek er en ti dages trekkingtur i et udfordrende, men skønt landskab. På en 150 km lang vandrerute, passere du noget af det smukkeste Skotland kan præstere. Landskaber, som kan ses i film som Braveheart med Mel Gibson og Rob Roy med Liam Neeson. Du begynder i et bakket landskab, som langsomt bliver mere og mere bjergrigt; undervejs passeres mange stendiger. Ved søen Loch Lomond går du langs bredden og kommer til stedet, hvor landevejsrøveren Rob Roy skulle have gemt sig. Fra Conic Hill er der en fantastisk udsigt. Når du når Fort Williams, kan du benytte lejligheden til at bestige Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis.