Kontakt til GT Globetrekker

Mit navn er Palle Bøgelund Petterson. Jeg grundlagde Globetrekker i 1996. Jeg har 34 års erfaring med trekking på 5 kontinenter, der bl.a. er gået til Mexico, USA (især Utah, Californien, Tennessee, Wyoming, Colorado, Florida, Texas og Alaska), New Zealand, Grønland, Canada (Ontario, Yukon, Alberta, British Columbia), Finland, Kina, Indonesien, Guatemala, Tyrkiet, Indien, Nepal, Australien (Western Australia, Tasmania, South Australia, Northern Territory) og “Svalbard”. Lande som Norge og Irland topper listen. Jeg har vandret syv gange begge steder.

Efter at have rejst i 101 lande, på mere end 155 rejser, har jeg fået en del erfaring i, hvad det er, som gør en tur uforglemmelig. En erfaring som jeg gerne videregiver. Det drejer sig altså ikke om at se mest muligt på kortest mulig tid. Derfor—dvæl ved det du ser, og lad det få tag i dig—nogen gange kan det mindste vandfald være en lige så stor oplevelse som det største.

Jeg elsker at researche, granske og finde sammenhænge, som ingen andre har set. Det at skrive og formidle, er noget af det mest livsbekræftende der findes.

Skriv til os, hvis du har et bogprojekt, som du gerne vil have, at GT Globetrekker skal gå ind i:

Palle Bøgelund Petterson / Globetrekker
Kogsbøllevej 10, 5800 Nyborg
Tlf: 5052 9075
Mail: globetrekker@live.dk