Kontakt til Globetrekker og Palle Bøgelund Petterson

Mit navn er Palle Bøgelund Petterson. Jeg grundlagde Globetrekker i 1996. Jeg har 29 års erfaring med trekking på 5 kontinenter, der bl.a. er gået til Mexico, Alaska, New Zealand, Grønland, Canada, Finland, Kina, Indonesien, Guatemala, Tyrkiet, Indien, Nepal, Tasmanien og Svalbard. Lande som Norge og Irland topper listen. Jeg har vandret syv gange begge steder.

Efter at have rejst i 98 lande, på mere end 155 rejser, har jeg fået en del erfaring i, hvad det er, som gør en tur uforglemmelig. En erfaring som jeg gerne videregiver, men som jeg ikke altid selv overholder:

”Drop rejseselskaberne. De giver nok tryghed, men står i vejen for det sande eventyr. Når du rejser, så vælg en langsom måde at komme frem på, det er ikke et spørgsmål om at nå at dække store afstande, men et spørgsmål om at være til stede—se det store i det små, og mærke man er til.”

Det drejer sig altså ikke om at se mest muligt på kortest mulig tid. Derfor—dvæl ved det du ser, og lad det få tag i dig—nogen gange kan det mindste vandfald være en lige så stor oplevelse som det største.

Palle Bøgelund Petterson / Globetrekker
Kogsbøllevej 10, 5800 Nyborg
Tlf: 5052 9075
Mail: globetrekker@live.dk